Update corona: 1 juni 2020 open

Update corona: 1 juni 2020 open
19 mei, 2020 Ron Dirven
Vincent van GoghHuis Zundert

Het Vincent van GoghHuis is vanaf 1 juni 2020 heropend voor publiek. De museumwinkel en het VVV kantoor kunnen dan weer bezocht worden. Het restaurant blijft nog even dicht. De tentoonstellingen van fotografen Karin Borghouts Vincent was here – en Hans de KortNo photos from Van Gogh – zijn verlengd tot en met 16 augustus 2020.

Bezoek aan de tentoonstellingen is mogelijk na reservering via: 076 5978590 | balie@vangoghhuis.com. Voor uw veiligheid hanteren we de richtlijnen voor bezoekers die zijn vastgesteld volgens instructies van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) en de Museumvereniging.

De Van GoghGalerie is ook weer geopend. In juni exposeert Annemieke Fanoy hier de resultaten van haar werkperiode in het gastatelier.

Het Van GoghHuis neemt deel aan de tentoonstelling ‘Unlocked/Reconnected’ met een recente aanwinst: Zonnebloem van Loek Grootjans. Met deze bijzondere tentoonstelling markeren 200 ‘huizen voor de kunst’ het feestelijke moment dat ze na de lockdown hun deuren weer mogen openen.

Onze medewerkers en vrijwilligers verwelkomen u graag in Zundert.