Activiteiten

Het Vincent van GoghHuis organiseert rondom de tentoonstellingen een divers programma van lezingen, workshops, rondleidingen, etc. Hier vindt u het actuele aanbod.

Zomer 2019
Van Gogh rondleidingen door Zundert

In de zomer organiseert het Van GoghHuis voor haar bezoekers op zondagmiddagen rondleidingen langs de Van Gogh locaties in Zundert. Aanvang: 13.30 uur. Deelname gratis voor bezoekers Van GoghHuis. Reserveren kan via: vvv@vangoghhuis.com.

Van Gogh’s native soil tour – Zundert

De in Zundert geboren theatermaker Peter Dictus is al vanaf jongs af aan geïnspireerd door Vincent van Gogh. Peter neemt je mee naar Vincents geboorteplaats: Zundert. de tour start in het Van GoghHuis. Vervolgens opent Peter de deuren van de kerk, waar Van Goghs vader 22 jaar preekte, en toont je het graf van Vincents oudere broer en naamgenoot.

  • €30 per persoon
  • Boekingen en beschikbaarheid: Airbnbn.com
  • Nederlands-Engels

Brieven in de Protestantse kerk Zundert

Bij wijze van uitzondering gaan de deuren van de protestantse kerk in Zundert dit jaar open voor Van Goghliefhebbers. In de kerk zullen leden van de protestantse gemeente aanwezig zijn om uitleg te geven over de bijzondere plek. Tevens kunnen bezoekers er brieven voordragen van Van Gogh vanaf de plek waar Vincent als kind zijn vader hoorde preken.

  • € 17,50 per persoon (inclusief bezoek Vincent van GoghHuis en koffie met gebak)
  • 22 + 29 september, 20 + 27 oktober, 10 + 17 november, 8 + 15 december, 5 + 12 januari 13.30 – 17.00 uur
  • Nederlands-Engels