Kindermiddag 3e Kerstdag

Kindermiddag 3e Kerstdag
9 december, 2023 Ron Dirven

Op woensdag 27 december, oftewel derde kerstdag, organiseert het Vincent van GoghHuis een kindermiddag. Kinderen van 6 tot 12 jaar gaan aan de slag met een eigen creatie tijdens een workshop van kunstenaar Chantal van Lieshout, die op dat moment in de Van Gogh residentie verblijft. Het tweede deel van het programma bestaat uit een filmvoorstelling waar ook de papa’s en mama’s, opa’s en oma’s of broertjes en zusjes welkom zijn. Er wordt een leuke film gedraaid, geschikt voor de hele! Tussendoor wordt soep met broodjes geserveerd om de grootste honger te stillen.

Het programma start om 15:00 uur en duurt tot uiterlijk 18:30 uur. Het gehele programma vindt plaats bij het Van GoghHuis. De workshop is enkel voor kinderen van 6 tot 12 jaar, maar familie is welkom om tijdens het eerste gedeelte van het programma een bezoekje te brengen aan het museum, of een kopje koffie te drinken in Museumcafé t.à.t..

Deelname aan het programma kost € 12,- p.p. (deze prijs geldt voor iedereen, zowel voor kinderen als voor ouders). Opgeven kan via een mailtje naar [email protected] onder vermelding van naam en leeftijd van de deelnemer(s).