Salon van Gogh

Van Gogh Brabant en het Vincent van GoghHuis starten samen Salon Van Gogh; een talkshow gepresenteerd door Cornald Maas met spraakmakende gasten.

Salon Van Gogh
30 maart 2016
19:30 tot 22:30 uur
Vincent van GoghHuis, Markt 26-27 Zundert

Eventbrite - Salon Van Gogh

Op de geboortedag van Vincent van Gogh nemen bijzondere gasten plaats aan tafel, ieder met een eigen link naar Vincent van Gogh. Zo schuiven Axel Rüger (directeur Van Gogh Museum) en kunstenaar Loek Grootjans aan. Het programma geeft een actuele kijk op kunst, cultuur en de hedendaagse betekenis van Van Gogh voor Brabant en wordt opgeluisterd met muzikale intermezzo’s. Deze eerste Salon Van Gogh vindt plaats in de tuin van het Van GoghHuis in Zundert, zodat u de nabijheid van Vincents erfgoed kan zien, voelen en ruiken. Salon Van Gogh wordt afgesloten met een drankje en een hapje.

Programma Salon Van Gogh

19:30 uur

Welkom met koffie & thee op de geboortegrond van Vincent van Gogh

20:00 uur

Start Salon Van Gogh met Cornald Maas, met de volgende onderwerpen:
Erfgoed & familie van Vincent van Gogh
Inspiratie & hedendaagse kunst met o.a. Loek Grootjans en Lieven Segers
Toekomst en ambities rondom cultureel erfgoed Vincent van Gogh met o.a. Axel Rüger
Korte muzikale optredens van Jan de Bruin en Peter Dictus

21:30 uur

 Borrel in de tuin en in Brasserie Van Gogh

 

Kaarten bestellen
Salon Van Gogh is een fundraising evenement ten bate van het Van Gogh-erfgoed. Doel van de jaarlijks terugkerende Salon Van Gogh is meer draagvlak te verwerven voor de instandhouding van het Brabantse Van Gogh-erfgoed.

Kaarten kunnen worden gekocht voor €50,– per persoon. Deze geeft tevens toegang tot het Vincent van GoghHuis, dat deze avond tot 20:00 uur is geopend.