Benefietveiling Catawiki

Steun het Van Gogh artist-in-residence programma!

Eind 2018 organiseert veilingsite Catawiki weer een speciale benefietveiling ten bate van het Van Gogh AiR programma. De werken die door de kunstenaars ter beschikking zijn gesteld worden vooraf en tijdens de veiling tentoongesteld in de Van GoghKamer. Als u overweegt te gaan bieden, kunt u de werken hier in het echt komen bekijken.

Om straks mee te kunnen bieden heeft u een Catawiki account nodig. U kunt zich eenvoudig registreren via: catawiki.nl/vangogh

Het Van GoghHuis is een museum op de geboorteplek van Vincent van Gogh in Zundert. Naast Van Goghs erfgoed presenteert het museum werk van hedendaagse kunstenaars die geïnspireerd zijn door Van Gogh. Bekende kunstenaars en jonge talenten worden uitgenodigd een tijdlang te komen werken in Vincents geboortedorp. Ze stappen hier letterlijk in de voetsporen van Van Gogh en dat levert bijzondere resultaten op.

Het residentie programma wordt mede mogelijk gemaakt dankzij de kunstenaars zelf. Daarom staan zij werken af die worden geveild ten bate van dit project. Met uw aankoop steunt u de Van Gogh artist-in-residence.

Bekijk kavels