STEUN HET VINCENT VAN GOGHHUIS IN HAAR VOORTBESTAAN

Steun het Vincent van GoghHuis

De Stichting Van Gogh & Zundert roept iedereen op de toekomst van het Vincent van GoghHuis veilig te stellen. Daarvoor start ze per direct een aantal acties met als doel op korte termijn 100.000 euro bijeen te brengen. Dit bedrag is nodig om het Van GoghHuis open te houden en voor te bereiden op verdergaande samenwerking binnen Van Gogh Brabant. Zonder deze steun houdt het verhaal van Van Gogh in Zundert op.

Vincent van GoghHuis Zundert
Audiotour Vincent van GoghHuis

Door bezuinigingen en tegenvallers in het verwerven van meerjarige subsidies is een tekort ontstaan op de exploitatie van het museum op de geboorteplek van Van Gogh. Daardoor dreigt sluiting van het Van GoghHuis. Het bestuur van de Stichting Van Gogh & Zundert weigert de handdoek in de ring te gooien en roept mensen op de handen ineen te slaan. Ze vindt het onbestaanbaar dat Vincent overal ter wereld wordt geëerd, behalve in zijn eigen dorp. Daar waar hij is geboren en de eerste 16 jaar van zijn leven heeft doorgebracht.

Donatie

Steun het Vincent van GoghHuis

  • 0,00 €
  • Doneren kan via iDeal, Bancontact, SOFORT Banking, Credit Card, PayPal, Overboeking of Belfius Direct Net. Het Van Goghhuis beschikt over een ANBI-status. Dat maakt een bijdrage fiscaal aantrekkelijk.

Ontvangen Donaties

Doneer