Maartje Wortel, writer-in-residence Buisse Heide

Maartje Wortel, writer-in-residence Buisse Heide
31 augustus, 2012 Thomas Dahm

Groen, blauw, rood

Er zijn verschillende routes die je kunt bewandelen. Alle routes dragen een kleur en een naam, alle routes beloven andere bezienswaardigheden. Soms overlappen ze elkaar. Ik sta bij een ven vlakbij het theehuis. Op een houten paal zijn plaatjes bevestigd in de kleuren groen, blauw en rood; ik kan mijn pad nu nog kiezen. Ik blijf staan omdat ik aan de overkant, onder een eik, een beest zie bewegen. Het is een groot wit beest met lange haren, lange slappe oren, hoge poten en een vlek bovenop zijn logge kop. Ik weet niet wat voor soort beest dit is, zoiets heb ik nog nooit gezien. Het is het monster van de Buisse Heide.

0 Reacties

Laat een reactie achter